top of page

Personlig trener

Vi hjelper deg med å nå målene dine!

Hvorfor personlig trener?

Vil du komme i gang med gode treningsvaner, men du vet ikke helt hvor du skal begynne?
Eller vil du ha hjelp til å ta treningen til et nytt nivå?

Sammen med din personlige trener vil dere kartlegge ditt utgangspunkt, dine ønsker og behov, samt legge en skreddersydd plan for å hjelpe deg på veien mot dine treningsmål. Med en personlig trener på laget sørger vi for at du lærer deg å trene riktig og effektiv slik at vi sikrer at du en dag blir trygg på egenhånd. Sammen skal vi skape treningsglede!

Dette kan en personlig trener hjelpe deg med

Hverdagsenergi

Få mer overskudd og energi i hverdagen din. Tren regelmessig og få nettopp dette. Sett opp en treningsavtale med en PT 1-2 ganger i uka og du er godt i gang.

Kosthold

Spis godt og få mer ut av treningen. Våre PT-er er her for at du skal få hjelp til å sette opp den beste kostholdsplanen for akkurat deg, slik at du kan yte mer og få mer ut av trening og hverdag.

Treningsprogram

Nå målene dine, steg for steg, med det rette treningsprogrammet til deg fra din personlige trener. Kom deg over dørstokkmila og start med en gang - ikke utsett treningen!

Våre PT'er

Lene PT imp_edited.png

LENE FINNESTAD

Daglig leder og Personlig trener

97171886

Sertifisert personlig trener og kostholdsrådgiver.
Jeg har alltid assosiert trening med noe positivt og uansett hva som har foregått ellers i livet, så har det å trene vært fristedet mitt!
Jeg brenner for fysisk aktivitet og ønsker at andre også skal få oppleve glede og en bedre hverdag med jevnlig trening. Som din personlige trener er mitt største ønske å få deg til å kjenne på mestring og treningsglede.
Jeg investerer mye tid i kundene mine fordi det er viktig for meg å finne øvelser du har nytte av, men også trives med.
Trenger du hjelp til å komme i gang, teknikk veiledning eller tips til øvelser, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Rubysvarthvitt.jpg

RUBY GRETE SALTE

Personlig trener og ernæringsrådgiver

93082169

Jeg har jobbet i treningsbransjen siden 2011 med ulike gruppetimer, kostholdsveiledning og personlig trening.

Jeg har en bachelor i ernæring og er utdannet personlig trener.

Med meg som din Personlig Trener kan du forvente trening tilpasset deg og dine forutsetninger. Med deg i fokus jobber vi sammen mot målene dine i ditt tempo. Jeg skal motivere deg, utfordre deg og sørge for at du opplever mestring på en effektiv, god og trygg måte.

Trenger du veiledning innen kosthold kan jeg bidra der også. Jeg er genuint opptatt av at mat skal være enkelt. Jeg leverer ingen quick fix, men vil sammen med deg finne en måte du kan spise på for alltid og ikke bare til et spesifikt mål er nådd. Vanlig mat, god mat, og rom for kos.
Jeg har jobbet mye med livsstilsendring, vektnedgang, muskelvekst, styrkeøkning, teknikktrening og styrketrening for nybegynnere.

Monika PT3.png

MONIKA KOLNES GOA

Personlig trener

99561617

Sertifisert personlig trener og gruppeinstruktør fra Les Mills.
Trening er en stor del av livet mitt og interessen har bare økt de siste årene. Gjennom strukturert styrketrening har jeg selv erfart progresjon, fremgang og økt livskvalitet. Selv liker jeg trening både i form av styrketrening, gruppetimer og løping. Jeg er opptatt av at vi sammen skal sette din trening i system, for på denne måten oppnår vi variasjon, kontinuitet og progresjon. Gjennom et individuelt og tilpasset treningsprogram er målet mitt at du skal kjenne på mestring, glede og økt livskvalitet. Sammen finner vi den rette veien for deg for at du skal oppnå dine mål.

PT priser og pakker

Enkelttime (55 min)

55 minutter sammen med din PT. Her får du en god treningsøkt og gjennomgang av øvelser og teknikk!

10 klipp (55 min)

10 timer á 55 minutt sammen med din PT. Ved oppfølging over en lengre periode vil PT kunne tilpasse program, lære deg mer teknikk og treningsmetoder. 

20 klipp (55 min)

20 timer á 55 minutt sammen med din PT. Regelmessig oppfølging for å etablere gode treningsrutiner og bli selvgående på trening!

Enkelttime (25 min)

25 minutter sammen med din PT.

10 klipp (25 min)

10 timer á 25 minutt sammen med din PT. Ved oppfølging over en lengre periode vil PT kunne tilpasse program, lære deg mer teknikk og treningsmetoder. 

20 klipp (25 min)

20 timer á 25 minutt sammen med din PT. Regelmessig oppfølging for å etablere gode treningsrutiner og bli selvgående på trening!

PT Duo (55 min)

Tren sammen med en venn.

500,- per person pr økt

Kostholdspakken

Inneholder kartleggingsamtale og skreddersydd kostholdsplan

Raft Komplett

Kosthold og trening.

Inneholder kartleggingssamtale, kostholdsplan, treningsplan og
10 x PT økter a 55 minutt.

Teknikkpakken

Denne pakken passer for deg som vil ha grundig opplæring i teknikk i de øvelsene du måtte ønske deg. inkluderer 3 x PT økter a 55 minutt.

Kom i gang-pakken

Kartleggingssamtale, treningsprogram og oppfølging over  5 x PT økter a 55 min.
Få hjelp og rettledning til å komme i gang med treningen din på en god måte!

Livsstilsendring

For deg som ønsker en varig livsstilsendring!
Her får du personlig kostholdsprogram og treningsprogram, samt oppfølging av en PT over 50 økter a 55 min.

bottom of page